Elke dag keuzes maken

Elke dag maken we keuzes die ons levensverhaal vormen.
De meeste van ons hebben hoofstukken die we liever niet met iedereen willen delen. Je hebt dingen gedaan waarvan je het gevoel hebt dat je ze niet meer ongedaan kan maken.
Met deze blog willen wij vrouwen inspireren en bemoedigen om hun verhaal te delen met anderen. Het maakt niet uit welke gevoelens je hebt op dit moment.
Velen lopen met schuldgevoelens rond, zijn angstig of onzeker, verdrietig, teleurgesteld ,ga zo maar door. Wat vele mensen niet weten of beseffen is dat alles waar je doorheen gaat, alles wat je meemaakt in je leven een leerproces is.
Met Gods hulp kan je met jou verhaal het leven van een ander veranderen.
Nu vraag je je misschien af hoe dan ?
Wil je weten hoe; neem dan contact met ons op. Of blijf onze blog lezen en doe mee. Je kunt je ook aanmelden om onze nieuws brief maandelijks te ontvangen.

1 reactie op “Elke dag keuzes maken”

  1. God is onze eeuwige toevlucht en kan onder alle omstandigheden kracht geven. Als wij tot Hem roepen dan antwoord Hij ook.
    Ik hoop dat de vrouwen die deze blog bezoeken de kracht en de moed hebben hun verhaal durven te vertellen. Het is altijd goed als wij vrouwen elkaar kunnen bemoedigen , inspireren en of opbouwen.
    Liefs en zegen,
    Monique 🙏💗

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *